25 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

rătăcit

Operațiune de căutare ca-n filme! Un bărbat s-a rătăcit pe un câmp din Teleorman

Operațiune de căutare pe câmpurile din județul Teleorman. Un bărbat s-a rătăcit pe câmp și a solicitat intervenția autorităților. Acestea s-au mobilizat exemplar și în câteva minute câmpul dintre localitățile Pietroșani (jud. Teleorman) și Pietrișu (jud. Giurgiu) a fost împânzit de pompieri, jandarmi, echipe medicale..

Azi-noapte, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, la ora 22.47, Nicolae P., în vârstă de 36, a solicitat ajutorul autorităților deoarece se rătăcise pe câmpul dintre localitățile Pietroșani (jud. Teleorman) și Pietrișu (jud. Giurgiu).

Zeci de echipe de intervenție au pornit în căutarea bărbatului

Pentru demararea operațiunilor de căutare-salvare, la fața locului au fost mobilizate importante forțe și mijloace de intervenție, astfel: ISU Teleorman – 11 subofițeri și un ofițer, cu o autoșenilată, o ambulanță SMURD și două autospeciale de primă intervenție și comandă (APIC), ISU Giurgiu – 7 pompieri, cu o ambulanță SMURD și un APIC, un echipaj de la Inspectoratul de Jandarmi Teleorman, un echipaj de la Poliția de Frontieră Teleorman și 2 echipaje de la Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman.

Tânărul a fost găsit și transportat la spital

Căutarea a început din localitatea Pietroșani spre localitatea Pietrișu, persona rătăcită fiind găsită în județul Giurgiu, după aproximativ o oră, în apropierea localității Găujani, spre Pietrișu.

Aceasta a fost preluată de către un echipaj de prim ajutor și transportată la Spitalul Municipal Giurgiu pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.