14 mai 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Accident grav între Alexandria și Turnu Măgurele

Accident grav pe E 70 Alexandria – București! 3 mașini implicate FOTO

Accident rutier pe E 70 Alexandria – București. 3 autoturisme s-au ciocnit. Toate ambulanțele disponibile în acel moment în curtea Serviciului județean de Ambulanță s-au deplasat la fața locului. 3 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un autoturism a zburat de pe carosabil

Accident în lanț pe Drumul European 70. 3 autoturisme s-au ciocnit. Unul dintre șoferi voia să petreacă ziua de Sânziene pe malul bălții din localitatea Prunaru. A redus viteza pentru a intra de pe Drumul European pe cel care merge spre baltă moment în care a fost lovit din spate de un autoturism. Din păcate, din sens opus venea au alt autoturism. Din cauza vitezei, șoferul din cea de-a treia mașină nu a putut să oprească autoturismul și a intrat în plin în mașina lovită din spate. În urma coliziunii una dintre mașini a zburat de pe carosabil mai bine de 30 de metri.

Mobilizare exemplară

La fața locului și-au făcut apariția, în scurt timp, 4 mașini de ambulanță, una de la SMURD, o mașină de pompieri pentru stingerea unui eventual incendiu și curățarea drumului și o echipă de descarcerare.

3 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Din fericire, deși persoanele care au anunțat accidentul la numărul de urgență 112 vorbeau despre 7 victime, la fața locului echipele de intervenției au constat că numai 3 aveau nevoie de îngrijiri medicale. Două persoane au fost transportate de spital, iar una a fost îngrijită la fața locului, refuzând transportul la spital.

Traficul a fost restricționat

Traficul rutier în zonă a fost restricționat. Cazul a fost preluat de polițiști pentru a stabili cu exactitate vinovații pentru producerea acestui accident.