1 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

accidente rutiere

Două accidente rutiere în Alexandria și mulți șoferi amendați

Două accidente rutiere au avut loc în ultimele 24 de ore pe raza reședinței județului Teleorman. Tot în perioada menționată, polițiștii de la Serviciului Rutier au dat 11 amenzi în valoare de 3620 lei.

Șoferii teleormăneni sunt grăbiți. O demonstrează ultimele accidente rutiere petrecute în municipiul Alexandria. Ambele evenimente rutiere au avut loc din cauza faptului că șoferii nu au respectat semnificația indicatorului rutier ”OPRIRE”. Două persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Accidente rutiere pe fondul neatenției

Polițiștii din municipiul Alexandria au fost sesizați de personalul medical al Spitalului Județean de urgență din Alexandria despre faptul că o persoană s-a prezentat la U.P.U. a spitalului, declarând faptul că a fost victima unui accident rutier.

În urma sesizării, echipa operativă din cadrul Biroului Rutier Alexandria a efectuat cercetări. Aceștia au aflat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani din Turnu Măgurele care, în timp ce conducea un autoturism, la intersecția străzilor N. Bălcescu cu Negru Vodă nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” și nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 52 ani din Alexandria. În urma evenimentului a rezultat rănirea femeii care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Neatenția se plătește

Câteva ore mai târziu, tot în municipiul Alexandria a avut loc un alt accident rutier.

În acest caz a fost vorba despre un bărbat în vârstă de 20 ani din municipiul București care conducea un autoturism pe strada HCC, din direcția străzii Dunării către Strada Cuza Vodă. La intersecția cu strada Libertății nu a respectat semnificația indicatorului OPRIRE și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui bărbat, conducătorul autoturismului care circula regulamentar, acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Alexandria unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet.