11 decembrie 2023

TR News

Stiri din Teleorman

PSD atacă alegerile parlamentare cu Liviu Dragnea și Carmen Dan

PSD atacă alegerile parlamentare cu Liviu Dragnea și Carmen Dan

Liviu Dragnea deschide lista candidaților PSD Teleorman la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților. Pentru fotoliile de senatori, primul pe listă este actualul prefect al județului Teleorman, Carmen Daniela Dan.

Candidații PSD pentru Senatul României

Social-democrații teleormăneni și-au stabilit candidații pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie. Surpriza o reprezintă candidatura actualului prefect al județului Teleorman, Daniela Carmen Dan. Aceasta deschide lista pentru Senatul României.

Pe poziția a doua se regăsește Marian Potbăniceanu, fostul președinte al TSD Teleorman. Lista este completată de Cristiana Piper Savu, fost director al OJPC Teleorman și inspector adjunct al Inspectoratului Școlar, în prezent viceprimar al Municipiului Roșiorii de Vede. Ultimul pe lista candidaților pentru un fotoliu de senator îl regăsim pe actualul senator, Florinel Dumitrescu.

Candidații PSD pentru Camera Deputaților

În privința candidaturilor pentru Camera Deputaților, aceasta va fi deschisă de președintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta este secondat de președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea. Poziția a treia îi revine actualului deputat Valentin Boboc. Lista este completată de Violeta Răduț, consilier în cadrul Primăriei Alexandria, Petre Cioabă – consilier județean, Valentin Chiran – consilier județean și Bogdan Gogoi.