26 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

eugen pirvulescu

PNL Teleorman merge la parlamentare cu ”bobocii”

Eugen Pîrvulescu este singurul candidat cu oarece notorietate pe care PNL Teleorman  îl aruncă în luptă la alegerile parlamentare din luna decembrie. Așa cum ne-au obișnuit deja în ultimii 25 de ani, pe lista candidaților PNL din Teleorman se află și o persoană impusă de la centru. Dacă în alți ani numele acestei persoane însemna ceva, exemplu Crin Antonescu, de această dată candidatul ”surpriză” este cu adevărat o surpriză și pentru liberali.

Eugen Pîrvulescu este ”locomotiva” pentru Senat

Primul pe lista pentru un scaun de senator este președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu. Locul secund a fost atribuit consilierului județean Maria Stoian. Lista este completată de un alt consilier județean, Marin Țole și se încheie cu primarul comunei Viișoara, Tiberiu Neamu.

MArin Almăjanu lipsește de pe lista candidaților la Camera Deputaților

Surpriza apare pe lista de candidaturi la Camera Deputaților. După 3 mandate consecutive, numele fostului lider al PNL Teleorman, Marin Almăjanu nu mai apare. Au apărut în schimb nume noi. Cu adevărat noi și chiar necunoscute pentru majoritatea teleormănenilor. Lista este deschisă de Mara Calistra, fost consilier al premierului Dacian Cioloș. Aceasta este secondată de fostul director al AJOFM Teleorman, Mihai Murar. Pe locul trei îl găsim pe primarul comunei Botoroaga, Mihail Cojocaru, iar lista se încheie cu fostul democrat-liberal Cătălin Burcescu.