11 decembrie 2023

TR News

Stiri din Teleorman

Protest pro Steaua la Alexandria.

Protest pro Steaua la Alexandria. 20 de suporteri au ieșit la miting

Protest pro Steaua la Alexandria. 20 de suporteri ai echipei roș-albastre au ieșit, astăzi, la un miting de susținere, în fața Casei de Cultură din Alexandria.

Astfel, ei au răspuns ”prezent” apelului suporterilor din întreaga țară. Ei au stabilit să participe, astăzi, la un miting de susținere a echipei Steaua.

Citește și: A DAT LOVITURA LA PARIURI! UN ZIMNICEAN A MIZAT 5 LEI ȘI A CÂȘTIGAT 22.000 LEI

Protest pro Steaua la Alexandria: suporterii au venit cu steaguri și fulare roș-albastre

Deși nu au fost decât aproximativ 20 de persoane, suporterii Stelei nu s-au lăsat descurajați de vremea nu foarte prietenoasă. Ei au venit în fața Casei de Cultură din Alexandria să-și arate susținerea față de echipa favorită. Înarmați cu steaguri și fulare în culorile Stelei, adevărații suporteri și-au arătat nemulțumirea față de interdicția privind utilizarea numelui ”Steaua București”.

 Protestele pro Steaua au fost un fiasco, la nivel național

Cei aproape 20 de suporteri strânși, astăzi, în Alexandria, au fost mai mulți decât în alte orașe din țară. Deși organizatorii mitingului anunțaseră participarea a peste 20.000 de oameni, la nivel național, nu au fost mai mult de 350 de fani steliști.

Mitingurile, pentru păstrarea numelui Steaua Bucureşti

Scopul mitingurilor de astăzi a fost acela de a protesta împotriva interdicției de utilizare a numelui ”Steaua București”.

FC Steaua a pierdut marca Steaua Bucureşti în 2015. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins contestaţia în anulare formulată de club la decizia prin care i-a fost anulată marca.

ÎCCJ a anulat marca Steaua Bucureşti, înregistrată în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.