23 septembrie 2023

TR News

Stiri din Teleorman

pariuri

A dat lovitura la pariuri! Un zimnicean a mizat 5 lei și a câștigat 22.000 lei

pariuriUn zimnicean a dat lovitura la pariuri. A pariat 5 lei și a reușit să câștige 22.000 lei. Toate acestea după ce a nimerit nu mai puțin de 17 pronosticuri.

Evită fotbalul intern

O veche zicală românească spune că ”norocul și-l face omul cu mâna lui”! Și de multe ori îi reușește. O dovedește un zimnicean. Pasionat al sportului rege, nenea Nica Gheorghe analizează săptămână de săptămână toate meciurile atât din campionat intern, cât și internațional. A văzut că ”le nimerește” și a început să-și încerce norocul și la pariuri sportive. Nu ”investește” sume mari. Maximum 10 lei pe bilet.

A câștigat de 4000 de ori suma pariată

Weekendul trecut a jucat nu mai puțin de 17 meciuri pe un singur bilet. Miza, 5 lei. A decis să ignore Liga I din România și a pariat meciurile din campionatele Franței, Germaniei, Italiei, Spaniei, Belgiei, Olandei și Portugaliei.

Emoții la ultimul meci de pe bilet

Ultimul meci pe care l-a avut pe bilet, Braga – Benfica, a fost unul cu emoții pentru el.  Pentru partida începută la ora 22:15, pariorul din Zimnicea avea pe bilet victoria Benficăi. Golul victoriei a venit abia în minutul 80, dar a fost golul care i-au adus zimniceanului aproape 22.000 de lei!

Citește și: PROTEST PRO STEAUA LA ALEXANDRIA. 20 DE SUPORTERI AU IEȘIT LA MITING