28 noiembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

mărțișor

Ghid de bădărănie – Mărțișor de firmă, ultimul tip, cu pietre Swarovski

Fraților, și vorbesc cu voi, cei care în buletin aveți trecut un M de la masculin, înarmați-vă cu multă răbdare și faceți-vă luntre și punte să fiți la înălțime zilele următoare! Se anunță vremuri grele. Va ploua cu apropouri mieroase și va bate vântul prin buzunare.

Unii dintre voi sunteți încercați deja. Ați supraviețuit nefastei zile de Valentine’s și ați răsuflat ușurați că româncele nu sărbătoresc și Dragobetele .Asta ar mai fi lipsit!

Cei care nu sunt ”single” după 14 februarie, au din nou ”treabă”

După ce v-a crescut tensiunea când ați plătit 10 lei pentru un trandafir (și nu te mai poți prezenta cu un singur fir nici în fața adolescentelor) și ați căutat buimaci ”atenția” potrivită să nu facă „iubi” crize de cuplu pe 14 februarie și să nu vă treziți ”single pe facebook” pe 15, ați avut 2 săptămâni în care să vă refaceți puterile. Norocul celor care își primesc salariul de două ori pe lună!

Să fim cinstiți, cu toții treceți prin ”haosul” de început de primăvară.

O bere cât 10 mărțișoare

mărțișor

Zâmbiți cât vreți, cei asezați la casa voastră, cei cu mulți ani de căsnicie în ceafă. Dar nici voi nu sunteți iertați de datorie. Poate că „mămicu” nu își schimbă statusul, dar nici voi ciorbă acră și fierbinte nu veți mai gusta o lună. Acreală veți primi însă cu nemiluita! În loc de „tati,masa este gata” vă va șuiera pe la ureche un aspru „du și tu gunoiul ăla și mai ia o pâine”! Și printre rânduri înțelegeți singuri că trebuia mai mult de un mărțisor de 50 de bani. Credeați că nu știe cât costă? Credeați că nu a calculat câte puteați lua pe banii „de o bere”?

Voi fi acuzat că scriu texte misogine. Dar haideți să analizăm obiectiv starea de fapt.

Când e Ziua bărbatului?

Câte sărbători are un amărât de bărbat în tot timpul anului? Am auzit cu toții că avem o zi a noastră, dar sunt sigur că nici măcar un bărbat nu mai ține minte data. Și nici o femeie.

Ne mulțumim cu zilele de naștere. Și Crăciunul. Asta dacă se îndură Moșul să ne arunce în milă o pereche de șosete și niște pijamale sub brad.

Suntem acuzați că ieșim cu băieții la bere. Dar cel puțin noi nu ascundem bonul și nu spunem că berea e de anul trecut. Că nu ați observat-o voi până acum în frigider. Cum faceți voi cu bluzițele, rochițele și gentuțele pline de rujulețe, parfumele și fărdulețe.

mărțișor

Voi aveți onomastică, ziua de naștere, ați monopolizat februarie și martie,mai vine iepurașul cu hăinuțe noi,se apropie concediul, pentru voi tot sărbătoare. Noi șlapi și o pereche de bermude, voi colecția nouă de bikini,ochelari de soare, gentuțe de plajă asortate rochițelor vaporoase. Pe lângă Crăciun să vă reamintim de toate nunțile,botezurile și cununiile de peste an? Tot sărbătorile voastre sunt. Cu ținute complete.

Și tot voi, doamnele și domnițele faceți pe năzuroasele.

Poate că ați primi mai multe flori dacă nu v-ați uita chiorâș la buchetele cu bujori și liliac. Și ce dacă Ioneasca primește trandafiri și orhidee?Acelea oricum nu miros!

Șnurul alb-roșu arată mai bine legat de cutia unui smartphone

mărțișor

În loc de șnurul tradițional voi vreți smartphone. Să vă lăudați cu el la muncă, la școală și să vadă tot internetul cât de atent e iubitul. Sau un parfum care nici măcar nu vă place, dar e apărut de curând pe piață, iar brandul persistă.

Dragele noastre, voi fugiți de mărțișorul alb-roșu mai rău decât galeria Stelei și a Rapidului la un loc.

1 și 8 Martie nu mai înseamnă de prea multă vreme ghiocei și viorele, mărțisor și un cadou de suflet. Odinioară, mamele,domnișoarele și doamnele, chiar și cele din spatele catedrelor primeau eșarfe, bibelouri, poate o broșă delicată și ciorapi din lycra. Și erau toate numai un zâmbet! Deși eșarfa nu era din mall, din broșă nu sclipeau pietre Swarovski, iar dresurile erau de Sibiu! Ce vremuri, domnilor! Ce vremuri! Și ce devreme au apus în fața aparențelor „de firmă”!

Notă: Doamnele și domnișoarele care vor dori să își exprime nemulțumirea în ceea ce privește conținutul articolului sunt rugate să aștepte până pe 9 Martie! Le asigurăm că domnii au luat aminte și sunt dornici atât de recunoștința online, cât și de ciorba caldă! Mulțumirile se primesc tot în aceeași zi!

Primăvară frumoasă tuturor!