12 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Târgul de Mărțișor

Târgul de Mărțișor din Alexandria își deschide ”porțile”

Târgul de Mărţişor va fi organizat și în acest an. Comercianţii îşi pot expune mărfurile în spaţii special amenajate, dar trebuie să respecte mai multe reguli pentru a nu risca să fie evacuaţi. Târgul îşi va deschide porţile pe data de 24 februarie şi se va închide de Ziua Femeii.

Târgul de Mărțișor este amenajat pe centrul pietonal

Comercianţii ambulanţi de mărţişoare au interzis pe centrul pietonal al Alexandriei. Târgul de Mărţişor va fi amenajat pe centrul pietonal din municipiul Alexandria, mai exact în fața Poștei centrale.

Oamenii care se vor plimba prin târg vor putea cumpăra cele mai frumoase mărţişoare şi foarte multe flori. Negustorii trebuie să ştie că îşi pot desfăşura activitatea doar pe baza avizului eliberat de Primăria Alexandria şi respectând mai multe condiţii.

În primul rând nu vor mai avea acceptul să amplaseze generatoare de energie electrică sau să-şi expună marfa în afara cortului, iar la terminarea programului fiecare agent comercial trebuie să lase curăţenie în faţa standului.

Programul târgului este de la 08 la 20

Marfa poate fi expusă începând cu ora 08:00 dimineaţa, dar până la ora 20:00 trebuie strânsă. Agenţii economici mai trebuie să ştie că nu pot asculta muzică ambientală, pentru a nu perturba liniştea şi ordinea publică. Cine nu va respecta condiţiile impuse va fi evacuat şi nu i se va mai permite să-şi exercite activitatea în locaţia respectivă. Târgul va fi deschis până pe data de 8 martie.

Până în prezent s-au înscris nu mai puţin de 50 de comercianţi.