12 august 2022

TR News

Stiri din Teleorman

PNL Teleorman se mărește. Organizația din Călmățuiu are sediu

PNL Teleorman devine mai puternic și mai mare. Conducerea filialei județene anunță inaugurarea unui nou sediu de partid în comuna Călmățuiu. Președintele acestei filiale este o femeie, Alina Barbu, consilier în consiliul local Călmățuiu și candidat la primăria din localitate la alegerile trecute.

”Am participat cu mare drag la inaugurarea sediului PNL Călmățuiu, alături de colegii parlamentari, deputații Maria Stoian și Calota Florica Ica.

Președintele Organizației PNL Călmățuiu, doamna Alina Barbu, este unul dintre cei mai ambițioși și perseverenți lideri locali ai PNL Teleorman. De ce susțin acest lucru?

Doamna Alina Barbu a candidat pentru funcția de primar al comunei Calmățuiu, în anul 2020, și-a asumat o lupta directă cu un primar aflat în funcție de 12 ani, iar bătălia nu a fost deloc ușoară și nici corectă.

După alegeri, doamna Alina Barbu, acum consilier local din partea PNL Teleorman, nu a abandonat lupta începută, conștientă fiind că perseverența, viziunea și dorința de a schimba paradigme în comuna controlată prin tot felul de mijloace de actualul primar PSD reprezintă cheia succesului.

A simțit că oamenii își doresc schimbare, dar le este teamă să se expună. Alina Barbu este cea care își va asuma public dezvăluirea nemulțumirilor care îi macină pe concetățenii ei și se va implica cu toate resursele în schimbarea de care oamenii îi spun că au nevoie.

Nu este ușor, ca femeie, să lupți cu un primar vechi, care a reușit în toți acești ani să formeze un aparat propriu ce îl susține, prin mijloace „specifice”, ca să mă exprim elegant.

Îi urez succes doamnei Alina Barbu și o asigur public că va avea tot sprijinul meu și al colegilor mei în lupta grea pe care și-a asumat-o și pe care este hotărâtă să o ducă până la capăt, indiferent de obstacolele adversarilor politici”, spune senatorul teleormănean și președinte al PNL Teleorman, Eugen Pârvulescu.