PMP Teleorman

PMP Teleorman speră să obțină 15-20 la sută la parlamentare

15 – 20 la sută! Acesta este procentul pe care PMP Teleorman speră să-l obțină la alegerile parlamentare din luna decembrie. Liderul filialei județene, fostul deputat Adrian Florescu este convins că teleormănenii au învățat din greșelile trecutului, iar de această dată nu se vor mai lăsa manipulați de unii sau de alții.

Conducerea Partidului Mișcarea Populară Teleorman și-a prezentat candidații pentru alegerile parlamentare. Potrivit liderului județean al partidului, toți candidații sunt născuți, trăiesc și au afaceri în județul Teleorman. Mai mult decât atât, 90 la sută dintre ei nu au mai fost implicați în politică și provin din ”zona privată”.

Adrian Florescu este cel care deschide lista partidului pentru Camera Deputaților. Pe aceeași listă îl regăsim și pe primarul comunei Mavrodin, Stan Nicolae. Adrian Florescu a prezentat fiecare candidat în parte.

Ușile partidului sunt deschise pentru nemulțumiții din PNL

Președintele PMP Teleorman, Adrian Florescu precizează că a primit mai multe mesaje din partea foștilor colegi de la PDL care vor să se alăture Mișcării Populare. Ei ar fi nemulțumiți de statutul de oameni de mâna a doua pe care îl au în ”marele PNL”.

”Sunt colegi care au telefonat și au încercat să aibă o comunicare cu mine. Foști colegi din PDL care sunt nemulțumiți de ceea ce se întâmplă în PNL. Una le-a fost promis în anul 2014, iar acum sunt lăsați pe margine și nefolosiți. Își dau seama că au fost păcăliți”, a precizat fostul lider al PDL Teleorman.

Programele PNL și PSD sunt SF

Liderul Mișcării Populare Teleorman, Adrian Florescu a analizat și programele electorale ale principalilor contracandidați, PNL și PSD. Acesta a mărturisit că programele celor două partide sunt desprinse din filmele SF și vor rămâne la stadiul de promisiuni.

”Mai toate partidele fac promisiuni electorale populiste fără a prezenta proiecțiile bugetare care să susțină aceste promisiuni. Tot ceea ce propun aceștia: reduceri de TVA, creșteri salariale, tăieri de taxe, investiții publice, merg pe zona de consum de la nivelul bugetului de stat. Nici unul nu prezintă practic și cum producem acești bani pentru a-i duce la bugetul de stat. Toți spun că sunt capabili să facă acest lucru. Noi spunem că aceste lucruri nu se pot face fără dezvoltare economică, fără investiții. Aceasta este diferența dintre noi și ei. Ei promit, noi avem soluții. Sperăm ca teleormănenii să nu mai facă aceleași greșeli pe care le-au făcut în anii trecuți. Trebuie să facă o selecție mai bună”, a încheiat liderul PMP Teleorman.

În ceea ce privește campania electorală acesta a mărturisit că se așteaptă la una liniștită. Obiectivul partidului pe care îl conduce este acela de a bate la pas toate localitățile din județul Teleorman pentru a sta de vorbă cu teleormănenii.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *