18 septembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Percheziții în Alexandria și Poroschia! Clanurile mafiote au fost luate pe sus

1 pușcă, un pistol, 4 săbii, 2 pumnale și 2 cuțite. Asta au găsit polițiștii în casele unor interlopi din Teleorman. 8 persoane au fost conduse la Poliție pentru efectuarea anchetei penale. Armele, muniţia şi obiectele ascuţite fabricate sau confecţionate pentru tăiere-lovire au fost indisponibilizate şi, respectiv, ridicate în vederea confiscării.

Clanurile mafiote din Teleorman au fost vizitați de polițiști

Interlopii din Teleorman au fost ”vizitați” de polițiști. ”În dimineaţa zilei de 05 iunie 2018, pentru prevenirea situaţiilor de folosire ilegală de armament şi depistarea deţinătorilor ilegali de arme şi muniţii, Polițiștii din Alexandria, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza municipiului Alexandria şi comunei Poroschia.

Acţiunea a vizat punerea în executare a 9 mandate de percheziţii domiciliare, cu mandate emise de instanţă, în 3 dosare penale aflate în lucru la serviciul de specialitate al inspectoratului.

1 pușcă, un pistol, 4 săbii, 2 pumnale și 2 cuțite

Prin exploatarea schimbului de date şi informaţii între structurile poliţiei judeţene şi angrenarea unor efective mixte de poliţie (investigaţii criminale, ordine publică, criminalitate economică, acţiuni speciale) sprijinite de grupe de jandarmi din cadrul I.J.J. Teleorman, s-au efectuat activităţile procedurale de percheziţie, ocazie cu care la domiciliul unui suspect au fost descoperite ca deținute ilegal, următoarele: 1 puşcă letală de vânătoare cu alice, calibru 12×2; 1 pistol letal, cu glonţ, cal. 5,6 mm, 4 cartuşe letale cu glonţ; 4 săbii, iar la domiciliul altei persoane suspecte au fost găsite: 2 pumnale şi 2 cuţite”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Teleorman.

8 persoane au fost conduse la poliție

La sediul poliţiei au fost conduse 8 persoane pentru efectuarea anchetei penale, iar armele, muniţia şi obiectele ascuţite fabricate sau confecţionate pentru tăiere-lovire au fost indisponibilizate şi, respectiv, ridicate în vederea confiscării.

Echipele de poliţie judiciară continuă cercetările în dosarele penale, sub coordonarea parchetului competent, în vederea clarificării tuturor împrejurărilor comiterii faptelor şi formelor de vinovăţie, a implicării participanţilor, individualizării şi dispunerii măsurilor legale.