ambulanţă

Patru teleormăneni au fost, în aceste zile, victimele unor accidente de circulație

Week-endul care tocmai s-a încheiat s-a soldat cu 4 victime ale unor evenimente rutiere.

Patru teleormăneni au fost implicați în accidente de circulație, unul dintre ei, un bărbat de 67 de ani, pierzându-și viața. În total, ambulanțele din județul nostru au intervenit, de vineri dimineața și până acum, la peste 300 de solicitări.

Mulți teleormăneni au acuzat dureri abdominale

Teleormănenii au acuzat diverse probleme de sănătate, în ultimele zile. Conform datelor centralizate de Serviciul Județean de Ambulanță Teleorman, peste 60 dintre ei au suferit, în week-end, de dureri abdominale, de spate sau de cap și 19 au avut probleme respiratorii minore.

Ambulanța a intervenit și în cazul a 15 copii bolnavi, cărora le-a acordat primul ajutor. Alți 20 de teleormăneni au suferit, de vineri dimineața și până astăzi, accidente vasculare cerebrale.

6 victime ale agresiunilor

6 teleormăneni au fost victimele unor agresiuni fizice sau conflicte și 13, ale unor accidente diverse.

Interesant este că, tot în ultimele zile, ambulanțierii au intervenit și în cazul a 6 teleormăneni cu probleme psihice.

Pentru alți 4 teleormăneni, echipajele de pe ambulanță nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. Este vorba despre o femeie de 80 de ani din Roșiorii de Vede și un bărbat de 65 de ani din Turnu Măgurele. Celelalte persoane găsite decedate sunt două femei, una de 56 de ani din Teleormanu, cealaltă, de 79 de ani din Zimnicea.

Patru oameni au fost victimele a tot atâtea evenimente rutiere, unul dintre ei pierzându-si viața. Este vorba despre un bărbat de 67 de ani, victimă a unui accident petrecut în Orbeasca de Jos. Ceilalți trei teleormăneni au fost victimele unor accidente petrecute în Alexandria, Zimnicea și Troianul.

În total, echipajele ambulanțelor au intervenit, în acest sfârșit de săptămână, la 329 de cazuri, mai puține față de perioadele similare precedente.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *