25 octombrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Zeci de localități teleormănene, lăsate în beznă de vântul puternic

Vântul care a suflat și cu 75 de kilometri pe oră, în județul nostru, a afectat zeci de localități. Multe din zonele rurale ale Teleormanului au rămas, duminică, fără curent electric,

Codul galben de vânt a făcut ravagii în Teleorman. Pe lângă daunele pe care le-a provocat prin orașe, a rupt și cablurile de alimentare cu energie electrică, lăsând, astfel, zeci de localități rurale fără curent electric.

Citește Natura s-a dezlănțuit! Copaci culcați la pământ, acoperișuri luate de vânt

echipele-cez-distributie-lucreaza-in-continuare-la-remedierea-incidentelor-provocate-de-conditiile-meteo-deosebite-1

18 localități, fără curent de la prima oră a zilei

Încă de când a intrat în vigoare codul galben de vânt valabil și pentru județul Teleorman, au început să apară și cazurile de gospodării rămase fără electricitate. Duminică după-amiaza, la ora 13:00, rețelele din 18 localități teleormănene erau afectate de furia naturii. Pojaru, Păuleasca, Frumoasa, Putineiu, Salcia, Balta Sărată, Stejaru, Troianul, Necșești, Ciolănești, Plosca, Tătărăști, Dobreni, Conțești, Năsturelu, Scurtu, Drăcești și Mosteni  nu aveau curent electric, conform informărilor de presă transmise de CEZ Distribuție.

Alte localități au fost afectate, pe parcursul zilei

echipele-cez-distributie-lucreaza-in-continuare-la-remedierea-incidentelor-provocate-de-conditiile-meteo-deosebite

Reprezentanții CEZ Distribuție au anunțat că echipele de intervenție au fost toată ziua pe teren, încercând să rezolve problemele create de stihii. Cu toate acestea, alte localități teleormănene au rămas, în cursul zilei de duminică, fără curent electric. La ora 18:00, de exemplu, Păuleasca, Frumoasa, Putineiu, Salcia, Troianul, Piatra, Mătăsari și Brânceni erau în întuneric pentru ca, la ora 20:00, Putineiu, Salcia, Troianul, Piatra, Moșteni, Brânceni și Vedea să fie tot fără energie electrică.

Citește Se taie curentul! Află dacă rămâi fără energie electrică în săptămâna 14 – 20 noiembrie

Telefon unic pentru anunţul deranjamentelor electrice din judeţul Teleorman: 0251/929.