15 aprilie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Orașul Videle are viceprimar liberal

PNL a reușit să-și impună omul în orașul Videle. Deși la scaunul de viceprimar râvnea și fostul primar al urbei, Lucian Militaru, liberalii au reușit să-l impună pe Valentin Popescu.

Începând de marți, 26 ianuarie, orașul Videle are viceprimar liberal.  În cadrul ședinței de Consiliu Local, forțele de drepta s-au unit și au ales, prin vot, în funcția de viceprimar, pe consilierul local PNL, Valentin Popescu.

”Încă o dată s-a demonstrat că în Teleorman, în fața forțelor politice unite de dreapta, PSD nu mai are sorți de izbândă.

Pentru administrația locală și cetățenii orașului Videle, cât și pentru PNL Teleorman, alegerea consilierului local Valentin Popescu, în funcția de viceprimar, este un real câștig, știut fiind faptul că interesul comun al forțelor politice de dreapta este modernizarea și dezvoltarea urbei videlene, prin atragerea de fonduri pentru investiții în infrastructură”, spun reprezentanții PNL Teleorman.

Consiliul local al orașului Videle a 17 reprezentanți. 8 din partea PSD, 5 ALDE și 4 PNL.

La ședința pentru alegerea viceprimarului au fost prezenți și senatorii Eugen Pîrvulescu (PNL) și Dănuț Cristescu (PSD).