20 iunie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Bărbat găsit fără suflare în arestul Poliției Teleorman

Actualizate știre

Se pare că bărbatul a mai încercat să se omoare și când a fost reținut de politie. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, procuror Cristiana Petrică, bărbatul se afla în arest preventiv, singur în cameră.

“În urma examinării, s-a constatat că bărbatul avea leziuni în zona gâtului și în zona abdomenului.

Bărbatul era acuzat de omor și a fost arestat după aproximativ o lună de la comiterea faptei. Acesta era cercetat după ce, în luna noiembrie, ar fi ucis o bătrână care locuia singură, în comuna Măgura, județul Teleorman, faptă pentru care a fost bănuit încă de la început”, a mărturisit procurorul Cristiana Petrică.

A mai încercat să se omoare 

După ce a comis crima, bărbatul a vrut să se sinucidă, chiar în fața polițiștilor, care ajunseseră la el, în urma indiciilor de la fața locului.

Atunci, a fost oprit de agenți, la timp, și a ajuns la spital, cu o ambulanță, pentru că încercase să își taie gâtul.

După aproximativ o lună de la odioasa crimă, pe care, de curând, a și recunoscut-o în fața procurorului, acesta a fost arestat și a rămas în arestul IPJ Teleorman, unde a fost găsit mort.

Se pare că acesta a reușit să-și taie gâtul cu un obiect improvizat. Este vorba despre o lingură pe care a rupt-o.

La Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman a fost întocmit dosar penal pentru “moarte suspectă”, iar cercetările în acest caz sunt în plină desfășurare.

Știrea inițială

Un bărbat aflat în arestul Poliției Teleorman a fost găsit fără suflare. Omul era cercetat pentru omor.

Un bărbat a fost găsit inconștient în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Teleorman. Polițiștii aflați în timpul serviciului au constatat că, în una dintre camerele de deținere, un bărbat este în stare de inconștiență. În urma manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat, în vârsta de 54 de ani, pe numele căruia exista emisă o măsură privativă de libertate, din data de 15.12.2020, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

În cauză, a fost constituită o echipă de cercetare complexă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, efectuându-se cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

Deocamdată nu se cunosc cauzele decesului. Nu se știe dacă omul s-a sinucis sau avea vreo problemă de sănătate.