30 iulie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Oamenii legii din Teleorman au ”umflat” bugetul cu peste 10 milioane de lei

Amenzi record date de oamenii legii din Teleorman de la declanșarea stării de urgență. Potrivit reprezentanților Centrului de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman ”de la decretarea stării de urgență și până în prezent, pentru nerespectarea prevederilor legale, polițiștii au aplicat peste 5.000 de sancțiuni contravenționale, valoarea acestora depășind 10.000.000 de lei”.

Bugetul a fost, teoretic, umflate cu peste 100 de miliarde de lei vechi. Toți acești bani provin din amenzile date de la decretarea stării de urgență și până în prezent.

Numai în ultimele 24 de ore, 149 de polițiști, 68 de jandarmi, 12 militari și 7  polițiști locali au verificat modul de respectare a prevederilor Ordonanțelor militare. Cu acest prilej au fost verificate 364 de persoane aflate în izolare, precum și alte peste 760 din perspectiva respectării interdicțiilor impuse. În contextul prezentat au fost verificate în trafic peste 370 de autoturisme.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 78 de sancţiuni contravenţionale persoanelor fizice, valoarea sancțiunilor depășind 120.000 de lei, 69 dintre acestea sancționând nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020.

Al 3-lea deces de covid-19

Din păcate județul Teleorman a înregistrat cel de-al treilea deces din cauza coronavirus.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 63 ani. Acesta a fost internat în data de 15 aprilie în Spital Caritas din Roșiorii de Vede. În aceeași zi a fost transferat la Spitalul Victor Babeș București în Sectia de ATI, unde i-au fost recoltate probe pentru testul covid-19. În urma testării rezultatul a fost pozitiv. Pe data de 20 aprilie acesta a murit. Acesta mai suferea de boală cardiovasculară și diabet zaharat tip II.