29 septembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

O singură farmacie este deschisă în noaptea de Revelion

Dacă veţi avea ghinionul să vă fie necesar un medicament în noaptea de Revelion, acesta va putea fi cumpărat doar de la o singură farmacie. În Alexandria singura farmacie deschisă în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie 2017 este DIANA FARM.

Dacă aveţi nevoie de medicamente, aveţi de unde să le achiziţionaţi. În noaptea de Anul Nou, permanenţa este asigurată de farmacia DIANA FARM situată pe strada Dunarii, nr.51, bl.L5, parter, ap.30.

Mai mult decât atât, pentru urgenţe vă puteţi adresa şi Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean din Alexandria, dar şi camerelor de gardă de la spitalele teritoriale.

Chiar şi Serviciul de Ambulanţă Teleorman asigură asistenţă medicală de urgenţă non-stop.

În prima zi din noul an sunt deschise 3 farmacii

În prima zi din 2017, în Alexandria vor fi deschise 3 farmacii, Centro 2, situată pe strada Dunării, la parterul blocului 587, între orele 8-22, și Midofarm, pe strada Dunării, bloc 905, între orele 9-14. Permanenţa pe timpul nopţii este asigurată de Dona Farm 1 de pe strada București, blocul 711 B.

Restul farmaciilor vor fi închise, dar pe 2 ianuarie, majoritatea îşi reiau activitatea după programul normal.

Cel mai bine este să respectaţi sfaturile medicilor şi să nu abuzaţi de alimentele grele care se consumă în această perioadă şi de băuturile alcoolice.