19 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Șampanie și focuri de artificii pentru teleormăneni

Focuri de artificii, şampanie, vin și muzică ambientală. Aşa vor întâmpina noul an alexăndrenii care se vor afla în centrul municipiului la trecea dintre ani. Momentul mult aşteptat, care va marca începerea unui nou an, are loc cu 30 de minute înainte de miezul nopţii, atunci când alexăndrenii vor putea vedea, timp de o oră, un inedit foc de artificii.

Alexăndrenii care nu au plecat din localitate sau nu petrec Revelionul la un restaurant sau club pot merge în centrul oraşului pentru a ciocni un pahar cu şampanie. Mai mult decât atât, aceştia vor avea parte şi de un superb foc de artificii.

În Alexandria nu s-au organizat niciodată, la trecerea dintre ani, spectacole de muzică sau alte show-uri la care teleormănenii să participe pe parcursul întregii nopţii. Cu toate acestea, momentul trecerii dintre ani strânge mulţimea în centrul oraşului. Din păcate după ce aruncă artificiile şi ciocnesc un pahar cu şampanie aceştia pleacă la casele lor.

Cei care aleg să petreacă sfârșitul lui 20016, dar și începutul lui 2017 în stradă trebuie să se îmbrace bine. Pentru noaptea dintre ani, meteorologii prognozează temperaturi ce vor coborî până la -6 grade Celsius.

Mediciii ne recomandă să evităm să petrecem o perioadă îndelungată de timp afară, iar dacă totuși facem acest lucru să ne îmbrăcăm adecvat. Mai mult, trebuie să evităm trecerile bruște de la o temperatură ridicată la frig și să consumăm băuturi calde. Pe cât posibil trebuie evitat alcoolul în cazul în care dorim să petrecem mai mult timp afară.

Focuri de artificii și în alte orașe din județ

Locuitorii municipiului Roșiorii de Vede vor avea parte de focuri de artificii la intrarea în noul an. Întâlnirea roșiorenilor va avea loc în parcul central.

Și municipalitatea din Videle a pregătit un spectacol de lumini. Focurile de artificii vor fi aprinse din fața Primăriei Videle.