O nuntă țigănească a sfidat un oraș întreg! Poliția e mână în mână cu interlopii FOTO/VIDEO

Țiganii din Alexandria nu mai au limită. Aceștia au blocat un trotuar din reședința județului și intrarea într-o scară de bloc pentru a putea să ”petreacă”. Părtași la acțiunea lor sunt și polițiștii. ”Oamenii legii” au venit să vadă și ei cine cântă la bairam, au stat câteva minute, s-au salutat cu ”oficialitățile” și au plecat.

O nuntă țigănească a sfidat un oraș întreg

Accesul de intare în scară blocat, trotuarul blocat, circulația rutieră blocată… Totul în municipiul Alexandria. Nu pentru venirea preșdintelui României, Klaus Johannis, ci pentru niște țigani care vor să se distreze.

Fără să se gândească la cei din jurul lor și la disconfortul pe care îl crează, aceștia au amplasat un cort și mese la intrarea într-un bloc din municipiul Alexandria, blocând astfel trotuarul, dar și accesul în scară. Și după ce totul a fost pregătit … a început petrecerea! În plină stradă.

Cu muzica dată la maximum petrecăreții au început să joace și să chiuie în plină stradă. Totul spre disperarea vecinilor.

Poliția e mână în mână cu interlopii

Un echipaj de poliție care trecea prin zonă a oprit pentru a lua ”pulsul” distracției. După ce s-au salutat cu mai mulți invitați, oamenii legii au plecat mai departe de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

Poliția, jandarmeria și poliția locală sunt doar trei dintre instituțiile statului abilitate să aplice legea și să asigure ordinea și liniștea publică. Din păcate aceștia se bucură de salariile grase pe care le primesc din buzunarul contribuabililor și nu vor să se pună rău cu nimeni.

Meseria de polițist a devenit una de invidiat

Este de la sine înțeles de ce tot mai mulți vor să devină polițiști. Meseria de poliţist a ajuns una de invidiat în România. Pe lângă locul de muncă sigur pe care îl au imediat după ce au ieşit din şcoală, poliţiştii nu lucrează nici foarte mulţi ani. Aceştia se pensionează încă de tineri, iar pensiile sunt mult peste cele ale unor categorii mult mai muncite şi mai stresante. S-a ajuns în anul 2019 ca un fost agent de poliţie să încaseze o pensie mai mare decât a unui medic pensionar.

Pensii mari și fără rost

5.000 lei pe lună este media pensiilor plătite teleormănenilor care au ieşit din activitate din rândurile Poliţiei. Pensia oamenilor legii se calculează după Legea nr. 223/2015, privind pensiile militare de stat.

Aceasta prevede ca pensia de serviciu să se determine în procent de 65 la sută din baza de calcul (media soldelor, salariilor lunare brute realizate în 6 luni consecutive, din ultimii cinci ani de activitate, actualizate la data deschiderii drepturilor de pensie), pentru o vechime cumulată de cel puţin 25 de ani.

Pe lângă pensia stabilită iniţial, poliţiştii mai primesc şi două tipuri de sporuri. Asta deşi poliţiştii stau în câmpul muncii puţin şi fără rost. Exemplu este chiar întâmplarea de astăzi din reședința județului Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *