Grav accident rutier. O adolescentă a ajuns la spital în stare gravă FOTO

O minoră de 17 ani a ajuns în stare critică la spital după ce a fost victima unui accident rutier. Tot al spital a ajuns și untânăr de 25 de ani care a rămas captiv în autoturism, fiind prins cu picioarele sun bordul mașinii.

Grav accident rutier

Un grav accident rutier s-a produs pe raza comunei Segarcea Vale, sat Olteanca, pe Drumul Județean 546.  Un autoturism a intrat într-un copac de pe marginea carosabilului. În urma accidentului au rezultat două victime, conștiente și cooperante, cu multimple traumatisme, dintre care una încarcerată.

O adolescentă a ajuns la spital în stare gravă

Prima victimă, o minoră de 17 ani, a fost preluată de echipajul SMURD cu multiple traumatisme la nivelul membrelor și capului, i s-a acordat primul ajutor și a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal din Turnu Măgurele pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Un tânăr a fost încarcerat

Un tânăr de aproximativ 25 de ani, șoferul autoturismului, ce avea membrele inferioare prinse sub bordul mașinii, a fost eliberat cu ajutorul accesoriilor de descarcerare și predat echipajului medical al SAJ care l-a transportat de urgență la Spitalul Județean din municipiul Alexandria.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și curățarea carosabilului de elementele de caroserie.

Polițiștii au preluat cazul pentru cercetări și au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *