29 septembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

O fetiță a căzut de la etaj! Bunica este anchetată

O fetiță de nici trei ani a fost transportată cu elicopterul SMURD la un spital din București, după ce a căzut de la etaj trei al blocului în care locuiește. Copila a fost lăsată nesupravegheată pentru puțin timp și, potrivit anchetatorilor, a deschis geamul camerei și a căzut în gol. Totul s-a întâmplat în această după-amiază, într-un cartier din Alexandria.

Fetița, de 2 ani și opt luni, se afla cu bunica sa în apartamentul situat la etajul 3 într-un cartier din Alexandria. La un moment dat, bunica a lăsat-o în dormitor, crezând că doarme, și a mers până a bucătărie. Întoarsă în cameră, bunica a constatat cu groază că micuța nu mai era în pat, iar geamul și sita ferestrei erau deschise. Copila căzuse pe copertina acoperită cu tablă din fața blocului.

”Bunica acesteia, în urma audierii, a afirmat că fetița se afla în dormitor, unde era culcată, aceasta deplasându-se până în bucătărie, iar, când a revenit în cameră a observat că aceasta nu mai era în pat, găsind geamul deschis.
Copilul este conștient și prezintă fracturi fiind transportat la o unitate medicală din municipiul Alexandria, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat comisar-șef, Iulian Orbeșteanu.

Imediat după cădere, copila a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria și, ulterior, la un spital din București.

Acum, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările acestui eveniment.