1 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Accident rutier grav! O persoană a murit

O persoană a murit într-un accident rutier. Autoturismul în care se afla a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un copac. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani din Turnu Măgurele! Incidentul s-a produs pe DN 52 Alexandria – Turnu Măgurele, în apropiere de Izvorul Rece.

Drumurile din județul Teleorman au mai luat o viață. Este vorba despre un bărbat care a fost implicat într-un accident rutier pe Drumul Național 52 Alexandria – Turnu Măgurele, în apropiere de zona Izvorul Rece. Din cauza neatenției, dar și a vitezei foarte mari, șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, mașina a ieșit de pe partea carosabilă și s-a izbit puternic de un copac.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de prim-ajutor. O echipă cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță Teleorman, două echipaje SMURD, o mașină de descarcerare și o autoutilitară pentru stingerea incendiilor.

Medicii au încercat minute în șir să-l resusciteze, dar fără succes.

„În data de 30 aprilie, în jurul orei 18:19 , pe DN 52, între localitățile Furculești și Alexandria a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 52 , a părăsit partea carosabilă lovindu-se de un copac.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto”, a declarat șeful Compartimentului Comunicare al Poliției Teleorman, Iulian Orbeșteanu.

Polițiștii teleormăneni au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii acestui accident. Din primele informații se pare că șoferul a încercat să efectueze o depășire riscantă. Acesta era singur în autoturism.