1 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

3 accidente în 90 de minute! Un bărbat și-a pierdut viața

A fost ziua accidentelor în Teleorman. 3 evenimente rutiere s-a petrecut în decurs de aproape o oră și jumătate, pe șoselele din județ. În urma acestora, o persoană a decedat, iar alta a ajuns la spital.

Ziua de astăzi a fost plină de evenimente rutiere, în județul Teleorman. Dimineață, prin numărul unic de urgență 112, a fost anunțat un accident pe Centura Alexandriei, în care au fost implicate 3 autoturisme. În urma coliziunii, au avut loc scurgeri de combustibil pe carosabil, însă din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Peste numai o oră și jumătate de la producerea acestui accident, un bărbat de 67 de ani își pierdea viața, după ce a fost lovit de o mașină, în zona localității Lunca. Potrivit reprezentanților IPJ Teleorman, bărbatul, care se afla pe bicicletă. Omul a fost accidentat mortal de un tânăr în vârstă de 24 de ani, aflat la volanul unui autoturism.

”La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au stabilit faptul că, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Lița, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism, a lovit un biciclist în vârstă de 67 de ani din localitatea Lunca sat Prundu județul Teleorman”, a declarat comisarul-șef, Iulian Orbeșteanu.

Tânărul conducător auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Aproape în același timp, dar înaltă parte a județului, pe Drumul European 70, 2 autoturisme erau implicate într-un alt accident. În urma acestui eveniment, o femeie de 50 de ani a suferit un traumatism la piciorul drept. Aceasta a fost preluată de SMURD și transportată la Spitalul Caritas din municipiul Roșiorii de Vede.

Acum, polițiștii fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurările în care s-au produs evenimentele.