1 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Nesimțire, teribilism sau răutate? Mobilierul urban din Alexandria este distrus zilnic

Coșuri de gunoi incendiate, lămpi de iluminat distruse, chiuvete și toalete sparte, flori rupte și arbuști scoși din rădăcină. Sunt doar câteva dintre pagubele descoperite de angajații Primăriei Alexandria după mini vacanța de Paște. Polițiștii locali au preluat cazul și încearcă să-i prindă pe vandali.

Bunul simț și cei 7 ani de acasă nu au nimic în comun cu uni locuitori ai acestui oraș. În loc să se bucure că avem un loc de promenadă superb, unii compatrioți aleg să distrugă.

”Legea, bunul simț și respectul sunt opționale pentru unii dintre concetățenii noștri care vor răspunde și plăti pentru faptele lor”, este mesajul angajaților Primăriei Alexandria postat pe rețelele de socializare.

Pe lângă asigurarea unui climat de liniște și siguranță în municipiu, Poliția Locală a lucrat zilele trecute cu toate forțele disponibile pentru identificarea persoanelor care comit acte de vandalism asupra mobilierului urban și bunurilor publice și aruncă gunoiul pe domeniul public.

”Teribilismul, răutatea sau pur și simplu dezinteresul fața de lege și buna conviețuire au îmbrăcat forme diverse: de la coșuri de gunoi incendiate în cartierul V-uri, la lămpi de iluminat distruse, chiuvete și toalete sparte în Parc Pădurea Vedea, la flori rupte și arbuști scoși din rădăcină sau pur și simplu descărcarea de cantități mari de gunoi, din mașinile personale, direct pe domeniul public, Poliția Locală a avut de lucru și a identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere sau prins direct în timp ce descărcau deșeurile, mai multe persoane care acum vor răspunde legal pentru faptele lor”, mai spun reprezentanții Primăriei.

Să sperăm că vandalii vor fi prinși și pedepsiți pentru faptele lor.