Nesimțire fără margini! Revoltă la FCM Alexandria

Fotbaliștii alexăndreni nu mai vor să joace nici la antrenament. În urma deciziei pe care conducerea clubului a luat-o de a aplica sancțiuni financiare atât jucătorilor, cât și celor din echipa tehnică, au apărut și reacțiile unora dintre fotbaliști.

”Vedetele” clubului, Paraschivoiu, Căpățână și Precup au instigat o mare parte dintre ceilalți jucători la protest. Astfel, marți după-amiază, mai mult de jumătate dintre fotbaliștii de la FCM Alexandria au refuzat să iasă pe teren și să efectueze antrenamentul programat.

Cei cu mai mult curaj au declarat fățiș că refuză să se pregătească în timp ce alții au anunțat că sunt indisponibili din cauza unor accidentări apărute peste noapte.

Jucătorii au fost penalizați

Penalizarea cu 30 la sută din salariu a fost decisă pe fondul evoluției extrem de slabe a echipei și a rezultatelor dezamăgitoare.

Reprezentanții conducerii s-au declarat nemulțumiți de atitudinea unora dintre jucători, de lipsa de determinare sau de seriozitate și au luat hotărârea de a plăti pe măsura muncii prestate.

Alta a fost părerea jucătorilor care s-au considerat nedreptățiși și privați de drepturi. Protestul nu le-a adus însă rezultatele așteptate fiind organizată o ședință de urgență în care președintele clubului, Bogdan Ciobanu a tranșat situația prin prisma stării deplorabile prin care trece echipa și în lumina poziției actuale din clasament.

Văzând că refuzul de a se pregăti nu le va aduce banii în buzunare, unii dintre “protestatari” au decis să revină în rândul echipei și să efectueze antrenamentul.

Conducerea e dezamăgită

Atât antrenorul Romulus Ciobanu, cât și președintele echipei, Bogdan Ciobanu, se declară dezamăgiți de atitudinea unora dintre fotbaliștii care deși nu demonstrează în teren au pretenții în afara lui.

Conducerea clubului le-a reamintit jucătorilor că au avut a dispoziție toate condițiile necesare și li s-au plătit salariile cuvenite întotdeauna la timp. Se pare însă că individualismul dăunează echipei. Deși FCM nu joacă mai nimic în ultima vreme, mulți dintre cei care se laudă cu prezența în ligi superioare se concentreză doar pe evoluția personală, ajungând să își numere pasele bune sau cornerele executate corect.

Noaptea a fost un sfetnic bun

Miercuri antrenamentul s-a desfășurat în mod obișnuit și se preconizează că nu vor fi probleme în ceea ce privește disputarea partidei de sâmbătă împotriva echipei Urban Titu.

Există posibilitatea ca în urma revoltei de marți să fie aplicate noi sancțiuni.

Se spera încă în redresarea echipei alexăndrene, iar obiectivul este acumularea a 6 puncte din ultimele 3 partide rămase din turul campionatului.

Clasament Liga a 3-a, Seria III

clasament-liga-a-3-a
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *