23 martie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

locuri de munca teleorman

119 locuri de muncă, vacante, în această perioadă, în Teleorman

Agenții economici din județ au nevoie de 119 teleormăneni, pe care să îi angajeze, în diferite domenii de activitate. Posturile vacante în această perioadă în Teleorman vizează persoane cu toate nivelurile de pregătire și de experiență.

În această perioadă, în județul nostru, sunt disponibile 119 locuri de muncă, în toate orașele și municipiile.

Cele mai multe posturi, 103 din cele 119, sunt disponibile în Alexandria. În municipiul reședință de județ, se caută, în această săptămână, printre altele, ingineri, proiectanți, mecanici sau agenți de asigurări.

Locuri de muncă Alexandria

SC Electrotel SA, de exemplu, angajează 12 ingineri, doi operatori mașini-unelte, nouă proiectanți și un stivuitorist. Cei interesați pot afla mai multe amănunte despre posturile vacante la numărul de telefon: 0247.306.222.

Și ITM Teleorman angajează un specialist în domeniul securității și sănătății în muncă.

O altă firmă din Alexandria caută un spălător de vase mari și un chelner. Puteți afla detalii la numărul de telefon: 0247.310.419.

Un agent economic din Orbeasca angajează doi supraveghetori jocuri într-un cazino. Acesta poate fi contactat la numărul de telefon: 0762.072.686.

O firmă din Alexandria caută un gestionar începător. Angajatorul poate fi contactat la numărul: 0247.421.050.

O firmă din Poroschia angajează patru confecționeri tâmplărie din aluminiu și mase plastice și un șofer de autocamion. Aceasta poate fi contactată la telefon: 0247.318.534.

Dacă doriți să deveniți agenți de asigurări, aveți la dispoziție 40 de posturi, puse la dispoziție de o firmă de asigurare, pe care o puteți contacta la numărul de telefon: 0728.300.776.

Locuri de muncă Roșiorii de Vede

LIDL Discount angajează, la Roșiorii de Vede, un lucrător controlor final și un șef raion/adjunct mărfuri alimentare/nealimentare. Detalii puteți obține la numărul de telefon: 0374.819.590.

Locuri de muncă Turnu Măgurele

La Turnu Măgurele, o singură firmă caută un electrician de întreținere și reparații, un elecromencanic, un lăcătuș mecanic și un mașinist la mașini pentru terasamente. Angajatorul poate fi contactat la numărul de telefon: 021.361.05.31.

Locuri de muncă Videle

În Videle sunt disponibile 5 locuri de muncă, oferite de doi angajatori. Este vorba de o firmă care caută un agent de vânzări și care poate fi contactată la numărul de telefon: 0247.334.794, și de o alta care angajează un inginer automatist, un inginer chimist și un inginer electromecanic. Detalii puteți obține și la numărul: 0247.432.123.

Locuri de muncă Zimnicea

Spitalul Orășenesc din Zimnicea angajează un asistent medical generalist, un bucătar și un inspector de specialitate în administrația publică.

O altă firmă din Zimnicea caută doi lucrători comerciali. Aceasta poate fi contactată la numărul: 0744.750.936.

Locuri de muncă, disponibile și în Spania

Dacă vreți să vă încercați norocul și în străinătate, sau ați mai participat și în alți ani la campaniile de cules căpșuni din Spania, puteți participa, la jumătatea lunii viitoare, la selecția pentru campania 2017.

Prin serviciul EURES România sunt puse la dispoziția persoanelor interesate 800 de locuri de muncă vacante (500 pentru femei și 150 pentru cupluri) în Spania, pentru munca sezonieră, recoltat căpşuni. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp. Nu se solicită experiență și nu este necesară cunoașterea unei limbi străine.

”Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile. Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Selecția va avea loc în trei locații din țară: Vaslui (jud. Vaslui), Slobozia (jud. Ialomița) și Râmnicu Vâlcea (jud. Vâlcea), în perioada 13-16 decembrie 2016”, anunță, într-un comunicat, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman.

Dacă doriți să participați la selecție, trebuie, întâi, să vă înscrieți în baza de date EURES. Documentele necesare înscrierii sunt cartea de identitate, CV model Europass și adeverință de la medicul de familie cu mențiunea „apt pentru muncă sau clinic sănătos”.

Teleormănenii care au nevoie de informații legate de locurile de muncă vacante, din țară sau din străinătate, le pot obține și de la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman.