19 octombrie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

alexandria

Municipiul Alexandria poate scăpa de restricții! A coborât sunt 4 la mie

Locuitorii din reședința județului Teleorman mai au puțin și pot răsufla ușurați. Potrivit ultimelor raportări, în ultimele 14 zile, incidența cazurilor de Covid-19 este mai mică de 4 la mia de locuitori. Asta înseamnă că, în curând, este posibil ca în weekend să putem ieși din casă până la ora 22, iar magazinele vor funcționa după programul normal.

12 localități din județul Teleorman au în acest moment o incidență a cazurilor de Covid de peste 4 la mia de locuitori. Cea mai grea situație se înregistrează în orașul Zimnicea. Potrivit prefecturii Teleorman, în cel mai sudic oraș al țării incidența este de 9,66 la mia de locuitori.

„Referitor la intervalul orar în care este permisă circulaţia: unde incidenţa e peste 4 la mie în ultimele 14 zile, urmează ca în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică circulaţia să fie permisă până la ora 20,00, iar la operatorii economici activitatea să fie permisă până la ora 18,00. Revenirea asupra acestei măsuri în timpul weekend-ului se face când incidenţa scade sub 3,5 la mie”, explică secretarul de stat Raed Arafat.