12 august 2022

TR News

Stiri din Teleorman

Accident rutier pe E70 Alexandria – București! Traficul este blocat

Actualizare știre

– 5 victime, 4 adulți și un copil de aproximativ 2 ani;

– copilul, ce prezintă o fractură deschisă la membrul superior stâng, va fi preluat de elicopterul SMURD si transportat la un spital de specialitate din București;

– dintre cei 4 adulți, cu traumatisme ușoare, ce au primit primul ajutor calificat, o femeie de 33 de ani a fost transportată la U.P.U. Alexandria pentru investigații medicale amănunţite. Celelalte trei persoane adulte au refuzat să meargă la spital.

– nicio persoană nu a fost încarcerată.

Știrea inițială

Grav accident rutier pe Drumul European 70, Alexandria – București. 3 autoturisme s-au ciocnit. Potrivit primelor informații se pare că este vorba despre 5 victime. Traficul în zonă este blocat.

Drumul European 70 face noi victime. În urmă cu doar câteva minute, în apropiere de localitatea Vitănești, 3 autoturisme s-au ciocnit. Potrivit martorilor care au anunțat evenimentul pe numărul de urgență 112, se pare că este vorba despre 5 victime.

Mai multe echipe de intervenție au ajuns deja la locul accidentului și încearcă să acorde primul ajutor victimelor. Se intervine cu 2 ambulanțe SMURD și o autospecială de transport personal și victime multiple, iar SAJ Teleorman cu 3 echipaje medicale. Traficul rutier este blocat.

Revenim cu detalii.