29 noiembrie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Moş Crăciun EXISTĂ! Şi tu poţi face un copil să zâmbească

Moș Crăciun nu poate să vină nici anul acesta la zeci de copii sărmani din județul Teleorman. Sunt copii proveniți din familii cu posibilități materiale reduse, pentru care lupta pentru ziua de mâine este atât de istovitoare încât nu își permit nici măcar o portocală sau o ciocolată în plus de Crăciun.

Voluntarii unei asociații din Alexandria îi provoacă, însă, pe oamenii darnici și cu suflet mare să fie, pentru acești copii, Moș Crăciun. Ei pot intra pe pagina de socializare a Asociației, își aleg scrisoarea către Moș a unui copilaș și îi pot face acestuia cadoul mult visat.

Izabela are 13 ani, este din satul Brebina, județul Teleorman și suferă de alopecie totală. Și-a pierdut tot părul din cauza problemelor din familie, așa că cel mai mult își dorește ca Moș Crăciun să îi aducă sănătate.

Ionuț are dorințe simple, însă greu de îndeplinit pentru familia lui.

Pentru acești copii și pentru alte zeci ca ei, voluntarii Asociației „Un pas spre Educație” caută Moși Crăciun. Reprezentanții Asociației vor, de asemenea, „să ofere o bucurie de sărbători și bătrânilor sărmani și singuri din Teleorman”, spune președintele Violeta Zaharia.

Cei care vor să îl ajute pe Moș Crăciun, anul acesta, pot lua legătura cu reprezentanții Asociației „Un pas spre educație” prin intermediul rețelelor de socializare.