29 noiembrie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

N-a reușit să promoveze concursul de director la Casa de Sănătate, dar a fost numit subprefect

Gabriel Nădrag este cel de-al doilea subprefect al județului Teleorman, alături de Florin Tăbărana. Noul subprefect a luat locul Nicoletei Voicu, numită în funcția de secretar general al Prefecturii Teleorman.

Schimbări pe bandă rulantă la Prefectura Teleorman. În ultimele zile, odată cu plecarea USR din coaliția de la guvernare, subprefectul USR a fost demis de premierul interimar Florin Cîțu, iar locul său a fost luat de liberalul, Florin Tăbărana. Al doilea subprefect, Nicoleta Voicu a fost numită în funcția de secretar general al Prefecturii și astfel fotoliul pentru cel de-al doilea subprefect a rămas gol. Locul a fost repede ocupat de fostul președinte al PNL Alexandria, Gabriel Nădrag. Ceremonia de depunere a jurământului de către noul subprefect a fost una scurtă, probabil ca mandatul pe care urmează să-l aibă. Mai mult ca sigur odată cu învestirea noului Guvern și cu noua alianță care se prefigurează, atât prefectul, cât  subprefecții vor fi schimbați din funcție.

Gabriel Nădrag spune că experiența pe care a dobândit-o în ultimii 20 de ani, în mediul de afaceri privat, o să-l ajute în noua postură. Din păcate această experiență nu l-a ajutat și în cadrul concursului de director al Casei Județene de Sănătate. Acesta a râvnit la fotoliul de șef, dar n-a fost în stare să obțină ”notă de trecere”. Noul subprefect are 45 de ani și de profesie este economist. Din 2001 până în acest an a fost angajat al Fabricii de Rulmenți din Alexandria.