8 martie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Masca devine obligatorie în toate cele 5 orașe din Teleorman

Masca devine obligatorie pe centrele pietonale ale celor 5 orașe din județul Teleorman. Măsura devine obligatorie între orele 07.00-20.00. Mai mult decât atât, purtarea măștii devine obligatorie pe o rază de 100 metri în jurul unităților de învățământ din județul Teleorman, în intervalul orar 07.00-20.00.

Nu în ultimul rând, la evenimentele prilejuite de sărbătorile religioase pot participa numai persoanele care au domiciliul sau reședința în localitatea unde se desfășoară activitatea, fără participarea persoanelor din alte localități.

Creșterea numărului de pacienți diagnosticați cu noul coronavirus a adus noi restricții. Astfel, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman au decis ca ”Organizarea de sărbători religioase este permisă numai cu participarea persoanelor care au domiciliul sau reședința în localitatea unde se desfășoară activitatea, fără participarea persoanelor/pelerinilor din alte localități”.

Mai mult, în intervalul orar 07.00-20.00, purtarea măştii de protecţie este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în zonele pietonale din localitățile urbane ale județului, după cum urmează:

  1. a) în municipiul Alexandria pe strada Libertății, pe tronsonul cuprins între strada Ion Creangă și strada București.
  2. b) în municipiul Roșiori de Vede pe strada Rahovei, pe tronsonul cuprins între strada A. I. Cuza și strada Dunării.
  3. c) în municipiul Turnu Măgurele pe bulevardul Independenței, pe tronsonul cuprins între strada Republicii și strada 1 Mai.
  4. d) în orașul Videle pe strada Lipscani, pe tronsonul cuprins între strada Republicii și șoseaua Giurgiului.
  5. e) în orașul Zimnicea pe strada Mihai Viteazul, pe tronsonul cuprins între strada Ștefan cel Mare și strada Romană.

Pe o rază de 100 m în jurul unităților/instituțiilor de învățământ din județul Teleorman, în intervalul orar 07.00-20.00, purtarea măştii de protecţie este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.

Organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, aniversări și alte asemenea) este interzisă între orele 00.00-05.00.