15 aprilie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Legea privind vânzarea avuției naționale a fost picată de senatorii PSD

Legea privind vânzarea avuției naționale a fost picată de senatorii PSD. A fost o adevărată tevatură pe baza votului la această lege, senatorii din coaliția de guvernare încercând toate tertipurile pentru ca legea să treacă.

”O primă victorie a PSD la Senat! Legea privind respingerea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.166/2020 pentru modificarea Legii nr.173/2020 privind unele măsuri pentru protejarea intereselor naţionale în activitatea economică – A PICAT!
Bătaia de joc continuă și în Senatul României! Nu puteți schimba regulile în timpul jocului, dragi colegi PNL-iști, USR-iști și UDMR-iști!

Astăzi la votul din Senat pentru legea privind vânzarea avuției naționale și a capacităților de producție ale statului român, susținută de PNL și aliații lor, nu a funcționat și atunci au forțat călcarea în picioare a regulamentului și au cerut să se voteze până le iese așa cum și-au dorit.

După ce s-a luat hotărârea de a vota exclusiv electronic, de pe tabletă, inițiativele legislative aflate pe ordinea de zi a plenului, senatorii puterii s-au răzgândit în plină ședință pentru că nu le ieșea votul la primul punct al ordinii de zi – Legea privind respingerea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.166/2020 pentru modificarea Legii nr.173/2020 privind unele măsuri pentru protejarea intereselor naţionale în activitatea economică – și s-au gândit să introducă și apelul telefonic. Sau mai bine spus, ORI apelul telefonic!

PSD va apăra de fiecare dată avuția națională și capacitățile de producție ale statului român!
De data aceasta, nu le-a ieșit și au anunțat că în următoarea ședință de plen vor să repete votul până le iese, vor să vândă și ultimele companii profitabile românești!

Ne-am săturat de incompetența voastră!”, spune senatorul PSD, Dănuț Cristescu.