15 aprilie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Deputatul Piper Savu cere demisia ”Guvernului Cîțu”

Agricultura este singura şansă a României la prosperitate! Din păcate, actualul guvern a oprit toate proiectele bune începute în guvernarea PSD, inclusiv programul ”Tomata”. Sprijinul acordat fermierilor este unul redus, iar în acest moment România importă de 5 ori mai mult decât exportă. În acest context, deputatul PSD de Teleorman, Florin Piper Savu este tranșant și solicită demisia actualului Guvern, condus de Florin Cîțu.

Dacă terenurile deosebit de fertile din România ar fi valorificate la adevăratul lor potenţial, România ar putea deveni un competitor important în Europa. Din păcate, fermierii nu sunt sprijinți, iar România, din țară exportatoare de cereale, a devenit importatoare.

Deputatul PSD de Teleorman, Florin Piper Savu a citit o declarație politică în plenul Parlamentului, iar de la tribuna Camerei Deputaților a solicitat demisia Guvernului condus de Florin Cîțu.

”Guvernanți de dreapta, e timpul ca după 1 an si 5 luni de guvernare să fiți responsabili şi să vă aplecați spre aşteptările oamenilor și nevoile societăţii şi să administrați competent această țară, pentru evitarea unei catastrofe economice!

Agricultura este o cale și o șansă pentru dezvoltarea economică a României, dacă nu sunteți capabili să o gestionați, dați-vă demisia”, spune deputatul PSD, Piper Savu.