19 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

Liviu Dumitrașcu este, din nou, prefectul județului Teleorman

Județul Teleorman are un nou prefect. Liviu Dumitrașcu depune astăzi jurământul

Județul Teleorman are din nou prefect în persoana lui Liviu Dumitrașcu. Acesta urmează să depună jurământul în jurul orei 16:30.

Avem prefect nou, dar nu mai avem subprefect. Guvernul Orban a emis 2 hotărâri privind eliberarea din funcția de prefect a lui Florinel Dumitrescu, dar și a suprefectului, Oprea Nelu-Ionel.

”30.HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Teleorman de către domnul Dumitrescu Florinel

58.HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Teleorman de către domnul Oprea Nelu-Ionel”, se arată într-o informare a Guvernuui României.

În același timp, a fost dată hotărârea de numire a lui Liviu Dumitrașcu în funcția de prefect.

”46.HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Teleorman de către domnul Dumitrașcu Liviu”.

Pentru Liviu Dumitrașcu această funcție nu este una nouă. El a mai ocupat scaunul de prefect al judeţului în două rânduri, iunie 2013- martie 2014 și octombrie 2016 – martie 2017.

Astăzi, 11 decembrie 2019, ora 16:30, va fi organizată ceremonia de depunere a jurământului de către prefectul județului.

Activitatea va avea loc în sala mare de ședințe din sediul Palatului Administrativ și se va desfășura în sistem videoconferință, sub conducerea Prim-ministrului Guvernului României, Ludovic Orban și cu participarea ministrului afacerilor interne, Ion-Marcel Vela.