Județul Teleorman a depășit 100 de persoane aflate în carantină

Județul Teleorman a depășit numărul de 100 de persoane aflate în carantină. Numai în ultimele 24 de ore, 49 de persoane au intrat în carantină după ce au venit din țări aflate în ”zona roșie”.

109 persoane se află în acest moment în cele 3 centre de carantină din județul Teleorman. Din păcate, capacitatea celor 3 centre este de doar 176 de persoane. Numai în ultimele 24 de ore în aceste centre au intrat 49 de persoane după ce au venit din țări aflate în zona roșie.

Potrivit informării Centrului de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgnță Teleorman, pe lângă persoanele aflate în carantină, în acest moment la nivelul județului Teleorman, sunt monitorizate 3035 de persoane aflate în auto-izolare la domiciliu.

Situația prezentată este corespunzătoare datei de 29 martie, ora 14:00.

1 thought on “Județul Teleorman a depășit 100 de persoane aflate în carantină

  1. Conform hartii interactive a cazurilor pe județe sunt 8 persoane confirmate cu virus în Teleorman, este adevărat? Trebuie sa știm, lipsa de informații ne va ucide. I coreea de sud au o aplicație de informare a publicului pe unde sunt cazuri noi și pe unde au umblat ca sa știe lumea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *