29 noiembrie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

O nouă tranșă cu echipamente de protecție primite de județul Teleorman

2810 combinezoane, 1620 de măști și 30 de litri de dezinfectat de nivel înalt. Asta a primit județul Teleorman la ultima repartizare națională a echipamentelor de protecție și dezinfectant. Materialele și echipamentele medicale vor ajunge în spitale până pe data de 31 martie.

Județului Teleorman i-au fost repartizate mai multe echipamente de protecție și dezinfectant. Astfel, au ost primite 2810 combinezoane de protecție; 820 de măști tip FFP2 și 800 de măști tip FFP3 și 30 de litri de dezinfectant de nivel înalt (TP2), pentru suprafețe și instrumentar medical.

Materialele și echipamentele medicale vor fi distribuite până pe data de 31 martie a.c. către Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Serviciul Județean de Ambulanță, Spitalul Județean de Urgență Alexandria, Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență, Direcția de Sănătate Publică și Spitalul Municipal „Caritas” Roșiorii de Vede.

Acestea vor fi utilizate de către personalul medical și non-medical, care asigură asistență medicală de specialitate, primul ajutor și transportul în faza prespitalicească, transferul interclinic, respectiv transportul pe traseele stabilite până la centrele de carantină.