7 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

consiliul judetean teleorman

Județul Teleorman a atras fonduri europene de peste 362 milioane de euro

Județul Teleorman a atras fonduri europene în valoare totală de peste 362 milioane de euro (aproximativ 1,7 miliarde de lei), ceea ce se traduce prin investiții de amploare în infrastructură, sănătate, educație, mediu ș.a.

Județul Teleorman a atras fonduri europene de peste 362 milioane de euro

Ținta pentru 2019 este de a realiza cât mai multe obiective de investiții din fondurile europene, obiectiv prioritar al guvernării PSD. Aceasta înseamnă investiții în infrastructura educațională, în infrastructura rutieră, în sănătate,  investiții la nivelul fiecărei primării din județ.

Guvernarea PSD are în vedere, prin atragerea fondurilor europene, creșterea calității vieții cetățenilor, condiții de viață civilizate, similare cu cele din țările europene, o dezvoltare echilibrată a localităților, un mediu mai curat, accesul la educație și cultură, la sănătate și servicii medicale de nivel european pentru toți locuitorii din Teleorman.

Partidul Social Democrat va duce la îndeplinire programul de guvernare şi va mări rata de absorbţie a fondurilor europene, în beneficiul tuturor românilor.