20 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

PÂINE ŞI CIRC DE LA C.J.T.

         Sub înaltul patronaj al Consiliului Județean Teleorman, Partidul Social Democrat prin tovaraşul DANUŢ CRISTESCU oferă  PÂINE ŞI CIRC din puţinii bani ai contribuabilului teleormănean.

PÂINE ŞI CIRC DE LA C.J.T.

         În total dispreţ  faţă de alegatorii din Teleorman care sperau că măcar în acești ani electorali să aibă parte de investiţii care să asigure locuri de muncă si un trai mai decent, PSD face campanie electorală mascată  pe bani publici, sumele alocate fiind de peste 100.000 de lei.

          Cu aceste sume se puteau face multe bucurii copiilor din instituţiile de protecţie a copilului, persoanelor defavorizate, insoţitorilor acestora si nu numai.

        Cu toate acestea in pur stil comunist, PSD a hotărât azi, 09.05.2019, la doar o zi după ce au sărbătorit înfiinţarea Partidului Comunist Român să stabilescă arbitrar ZIUA JUDEȚULUI TELEORMAN  prin DISPOZIŢIE de Consiliu Judeţean, aşa cum pe vremuri, prin DECRET PREZIDENŢIAL Nicolae Ceaușescu stabilea ce voia.

        Unicul scop al acestei Hotărâri, dată în plină campanie electorală este acela de a dirija o parte din banii publici către aparatul de partid neocomunist sub marota celebrării cu fast (concerte, teatru, ciclism electoral, etc) a împlinirii a 578 de ani de la o atestare documentară scoasă din joben ca la circ.

                         Senator Eugen Pirvulescu – PNL Teleorman