19 februarie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

De ce să votez PNL !!!

Votez PNL pentru că spre deosebire de PSD, vede lucrurile asa cum trebuie si nu ratează esenţialul. PNL va face ce nu a făcut PSD în programul de guvernare si va aduce investitii din fondurile europene pentru realizarea de autostrazi, spitale si locuri de muncă.

Programul PSD cu care președintele Liviu Dragnea i-a păcălit pe români înainte de alegeri doar pentru a modifica legile justitiei si a evita o condamnare penală nu este dus la indeplinire si devine pe zi ce trece un eşec notoriu chiar şi pentru fanaticii din PSD.

PSD nu a indeplinit programul promis si “atunci când nu iţi respecţi propriul program de guvernare iţi dai demisia” (presedintele PSD – Liviu Dragnea in emisiunea TV a lui Rares Bogdan din 2016) :
NU A FACUT – Spitale regionale. Acestea sunt nici macar in stadiu de proiect, deşi comisarul european PSD – Corina Cretu – afirmă că sunt bani neaccesaţi pe care nu vrem sa îi folosim.

În paralel românii mândrii că au fost mintiti, asa cum spune PSD, mor plini de bacterii ucigaşe in spitale vechi si insalubre;

NU A FACUT – Autostrazi, deşi banii de la Bruxelles există. Romanii sunt umiliti zi de zi tocmai de cei pe care i-au votat. In schimbul autostrăzilor si siguranţei rutiere li se oferă vitamine, 100 de lei in plus la pensie şi o moarte sigură pe şosele pline de gropi;

A GENERAT – Inflaţie si curs de schimb valutar majorat, ca urmare a politicilor fiscale incoerente, practici care au erodat puterea de cumpărare a populatiei, astfel incât creşterea de salarii si pensii a devenit negativă. Priveste in portofelul tău si imi vei da dreptate, cu pensia de acum iei mai putine bunuri de consum decât acum patru ani;

A MENTINUT Teleormanul in fruntea celor mai sărace judete. Teleormanul care voteaza majoritar PSD are cea mai mare migraţie a fortei de muncă din Romania si cel mai ridicat nivel de saracie.

PSD este un partid cinic care a sărăcit si depopulat judetul Teleorman chiar cu voturile teleormănenilor.

Nu te mai lasa păcălit de cei care vor doar votul tău şi iti vând iluzii. Pe 26 mai, e timpul să pui România celor care nu te mint, in primul rând.

Senator Eugen Pirvulescu – Președinte PNL de Teleorman