Inspectoratul pentru Situații de Urgență Teleorman angajează șofer

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Teleorman angajează șofer pentru autospecială, în cadrul Detașamentului de Pompieri Zimnicea. Angajarea se face prin încadrare directă.

”Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” al judeţului Teleorman organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de conducător auto (autospeciale) la Detașamentul de Pompieri Zimnicea, prin încadrare directă”, anunță instituția, printr-un comunicat.

Cei interesați trebuie să îndeplinească mai multe criterii

Teleormănenii interesați de postul scos la concurs de Inspectoratul pentru Situații de Urgență trebuie să îndeplinească o serie de criterii specifice.

În primul rând, trebuie să fie apţi din punct de vedere medical, fizic şi psihologic. ”Aptitudinea/inaptitudinea se constată de structurile de specialitate ale MAI, printr-o examinare medicală și evaluare psihologică, potrivit reglementărilor specifice în domeniu. În situația în care se constată inaptitudinea pentru oricare dintre situații, procedura de recrutare încetează pentru candidatul respectiv”, se arată în anunțul postat de ISU Teleorman

Totodată, cei care doresc să se înscrie la concurs, trebuie să aibă studii liceale cu diplomă de bacalaureat și permis de conducere categoria B și C.

Candidații vor susține și o probă fizică

Concursul de ocupare a postului vacant la ISU Teleorman constă în examinarea psihologică și în susținerea unei probe de evaluare a performanțelor fizice și a unui test scris.

”Candidaţii vor fi planificaţi pentru examinarea psihologică, prin grija Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” al judeţului Teleorman. Data şi locul examinării psihologice vor fi comunicate în timp util candidaţilor, prin grija secretarului comisiei de concurs. Concursul va consta în susţinerea probei de evaluare a performanței fizice (abdomene, rezistență și viteză) și a unui test scris. Ambele probe vor fi înregistrate audio-video”, anunță ISU Teleorman.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Teleorman organizează concursul în data de 30 decembrie

Testarea propriu-zisă are loc în data de 30 decembrie, cu începere de la ora 10:00.

Depunerea cererilor de înscriere se face în perioada 05.12.2016 – 10.12.2016.

Efectuarea testării psihologice, depunerea și soluționarea contestațiilor au loc în perioada 12.12.2016 – 19.12.2016. Data, ora și locul susținerii vor fi comunicate în timp util, prin pagina de internet și la avizierul inspectoratului.

Depunerea dosarelor de recrutare ale candidaților se face până la data de 14.12.2016, ora 16.00.

Pe 29 decembrie are loc proba sportivă, începând cu ora 10.00, la stadionul municipal din Alexandria.

În final, proba scrisă va avea loc în data de 30.12.2016, ora 10.00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” al judeţului Teleorman, strada Carpaţi nr.7.

Cei interesați pot obține mai multe informații, dar și tematica pentru concurs, de pe pagina de internet a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman sau de la sediul acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *