20 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

atletico alexandria

Înfrângere la limită pentru handbaliștii de la Atletico Alexandria

Atletico Alexandria a debutat cu stângul în returul de campionat al Diviziei A de Handbal. Alexăndrenii au controlat și au condus mare parte din meci, dar au cedat pe final.

27 la 28. Acesta a fost scorul înregistrat la finalul partidei dintre Atletico Alexandria și AHC Dobrogea Sud Constanța II. Meciul a fost unul echilibrat, iar diferența a fost făcută de câteva mici neînțelegi în apărare și greșeli individuale.

Atletico Alexandria a condus la pauză

Alexăndrenii au început în forță partida. Antrenorul Liviu Candidatu a gândit foarte bine strategia, iar acest lucru s-a văzut. La finalul primei jumătăți de oră, jucătorii de la Atletico Alexandria au intrat la vestiare cu un avantaj de 3 puncte, 15 la 12.

Și debutul reprizei secunde a aparținut tot alexăndrenilor. Aceștia păreau deciși să-și adjudece cele 3 puncte. Din păcate, două-trei ratări, puțină nervozitate în rândul jucătorilor noștri și mai multe pase greșite au făcut ca scorul să se echilibreze.

Înfrânți în ultimele secunde

Spre final, constănțenii au dat lovitura de grație. Meciul s-a încheiat cu scorul de 27 la 28 în favoarea celor de la AHC Dobrogea Sud Constanța II.

Cu 5 victorii după 11 partide, echipa alexăndreană se află pe poziția a 8-a a clasementului Diviziei A seria A, la egalitate de puncte cu ocupantele locului 6 și 7.

Urmează confruntarea cu liderul

Pentru Atletico Alexandria urmează o pauză. Etapa viitoare elevii lui Liviu Candidatu vor sta. Următorul meci este programat abia peste 2 săptămâni atunci când vor înfrunta o altă echipă din Constanța, este vorba chiar despre liderul grupei Farul. În tur, echipa alexăndreană a pierdut tot pe final și tot la o diferență de 1 punct, 21 la 22. Partida se va juca în deplasare.

atletico alexandria