27 noiembrie 2020

TR News

Stiri din Teleorman

Alertă meteorologică! Se strică vremea și în Teleorman Avertizare de vreme rea

Informarea meteorologică a fost prelungită! Încă două zile de ploi și frig

Informarea meteorologică a fost prelungită, în această după-amiază. Așa că, începând de astăzi și până joi vom avea parte de ploi și frig, în Teleorman.

Informarea meteorologică a fost prelungită

Așa cum anunțaseră inițial, meteorologii au prelungit informarea meteo de ploi, precipitații mixte la munte, răcire accentuată și brumă.

Astfel, ”începând din după-amiaza zilei de marţi (9 mai) şi până în a doua parte a zilei de miercuri (10 mai), temporar va mai ploua, pe arii relativ extinse în sud şi sud-est şi local în centrul ţării. În zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali, îndeosebi la altitudini mari, se vor semnala precipitaţii mixte. Ploile vor avea mai ales caracter de aversă şi vor fi perioade de timp în care vor fi însoţite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi, posibil, grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 15 l/mp şi punctiform 25…30 l/mp.

Joi va fi frig

Nu doar ploile ne vor da bătăi de cap, în următoarele zile. Vremea rece se va instala, treptat, în aproape toată țara.

”În intervalul menţionat, vremea va deveni deosebit de rece pentru această perioadă, iar în cursul dimineţilor, în special a celei de joi (11 mai), se va produce brumă local în nord-vest, centru şi nord şi pe spaţii mai restrânse în restul teritoriului, cu precădere în zonele deluroase”, anunță meteorologii.

În Teleorman, mâine, cel puțin, va fi vreme rece. Maxima nu va urca mai mult de 15 grade Celsius, conform www.meteo.ro.