29 martie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

ÎMPREUNĂ PUTEM SALVA VIAȚA UNUI BEBELUȘ! Haideți să-l salvăm pe NICOLAS

O familie îngenunchiată de durere nu mai are putere să strige după ajutor! Bebelușul lor, de numai 4 luni, a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare.  Diagnosticul sever primit în urma investigațiilor este LIMFOHISTIOCITOZĂ HEMOFAGOCITARĂ (forma familiară; confirmată genetic) și singura lui șansă de supraviețuire ar putea fi un transplant medular, ca unică formă de tratament curativ, prognosticul rămânând totuși rezervat.

O donație, cât de mică, poate să-i salveze viața! Gândește-te! Un suflet atât de nevinovat luptă curajos pentru viața sa și are nevoie acum, nu mai târziu, de puțin ajutor și din partea noastră. Singuri, nu putem să facem miracole dar, dacă ne unim, putem să-i acordăm o șansă la viață, putem fii eroii lui Nicolas Valentin Adrian. Doar împreună putem să facem minuni! Bucuria unei vieți salvate va fi o binecuvântare. Și tu știi asta, știi cât de fragilă e o viață micuță de om, dar cât de mare va fi victoria și ce binecuvântări îți va aduce gestul tău când viața băiețelului va fi salvată.

Tratamentul de care are nevoie este urgent și foarte costisitor, fiind nevoie de o deplasare în afara granițelor țării pentru a încerca să învingă această maladie.

Acum este momentul în care micuțul așteaptă doar un mic ajutor din partea oamenilor simpli și buni. Un ajutor material ce i-ar putea salva viața. Părinții săi știu doar că orice minut pierdut poate însemna pierderea bătăliei cu viața pentru băiețelul lor.

Orice ajutor, cât de mic, este extrem de important! Cei care doriți să contribuiți la salvarea vieții băiețelului de numai patru luni, puteți face donații în conturile:

– RO60BTRLRONCRT0610312101 cont, în lei;

– RO10BTRLEURCRT0610312101 cont, în euro.

Vom învinge împreună! Vă mulțumim!