29 noiembrie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

A vrut să-și cumpere un pepene, dar a ajuns în mormânt

Tragedie pe Drumul European 70, Alexandria – București! O femeie care a oprit pentru a-și cumpăra un pepene de pe marginea drumului a fost spulberată de un autoturism. În ciuda eforturilor depuse de echipele de intervenție femeia nu a mai putut fi salvată.

Cei care vand fructe si legume la marginea drumului își pun viețile în primejdie, dar și a celorlalți! Polițiștii din Teleorman, dar și presa a atras atenție în nenumărate rânduri cu privire la ”piețele” amplasate pe marginea drumurilor europene. În ciuda tuturor vocilor nu s-a întâmplat nimic. Din păcate, în această dimineață o femeie și-a pierdut viața după ce a oprit pe Drumul european 70, Alexandria – București pentru a-și cumpăra un pepene. Din cauza neatenției aceasta a fost spulberată de un autoturism.

”În eveniment, au fost implicat un bărbat, de 40 de ani, din municipiul București, care se deplasa pe DN 6, dinspre București și o femeie, care ar fi coborât dintr-un autoturism și s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere. Din nefericire, pietonul, în vârstă de 62 de ani, în urma manevrelor de resuscitare, a fost declarat decedat”, spun polițiștii din Teleorman.

Un alt motiv pentru care ar trebui interzisă vânzarea fructelor și legumelor de pe marginea drumului este și lipsa totala a igienei, condițiile improprii de depozitare, dar și folosirea unor cântare care nu sunt omologate și verificate.