1 decembrie 2022

TR News

Stiri din Teleorman

După ce a făcut-o campioană pe Dinamo, Constantin Ștefan vrea performanțe și la Alexandria

Echipa de handbal masculin CSM Alexandria a promovat în Liga Zimbrilor și, odată cu această performanță, un nou tehnician a fost adus la echipă. Este vorba despre fostul antrenor al handbaliștilor de la Dinamo, Constantin Ștefan. 

Echipa CSM Alexandria a ocupat, anul acesta, locul I în cadrul Diviziei A de handbal masculin și și-a adjudecat accederea în Liga Zimbrilor. Un pas important pentru tinerii jucători ai echipei din Alexandria, care, acum, trebuie să facă o figură frumoasă și în cea mai importantă competiție națională. Din acest motiv, conducerea CSM Alexandria a semnat, pe 15 iulie, un contract cu profesorul Constantin Ștefan. Astfel, acesta a devenit antrenorul principal al CSM Alexandria.

Constantin Stefan va conduce echipa de handbal către îndeplinirea obiectivului în primul sezon din Liga Zimbrilor, 2021-2022. Acesta speră că tinerii sprtivi alexăndreni vor da dovadă de implicare, în condițiile în care nu se bazează decât pe doi jucători cu experiență în Liga Zimbrilor.

Constantin Ștefan a antrenat, de-a lungul carierei, echipe precum HC Odorheiu Secuiesc, HCM Constanța, U Cluj, Poli Timișoara și Dinamo și este campion național al ultimelor patru ediții ale Ligii Naționale de handbal masculin cu CS Dinamo București.