20 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Handbaliștii alexăndrenii sunt în ”corzi”

Handbaliştii alexăndreni au nevoie de un şoc. Urgent! Echipa alexăndreană de handbal nu reuşeşte să câştige în acest debut de campionat. Din 4 partide disputate, au tot atâtea înfrângeri. Ultima a venit în acest weekend.

HC Buzău 2012 – Atletico Alexandria 28-25

Așa cum s-au așteptat, hanbaliștii noștri au avut de înfruntat o echipă “cu picioarele pe pământ”. În urmă cu o săptămână, antrenorul alexăndrenilor, Liviu Candidatu, ne mărturisea că se teme de meciul împotriva celor de la HC Buzău. Pe de o parte din cauza problemelor de lot, iar pe de altă parte el evidenția diferența de valoare dintre cele două echipe, recunoscând superioritatea buzoienilor.

În ciuda rezultatului dezamăgitor pentru Atletico, partida a avut un ritm echilibrat, la pauză scorul dintre cele două adversare fiind de 10-13.

Avem încă o echipă extrem de tânără și puțin experimentată, iar acest lucru se poate citi clar în clasament. Aflată pe locul 9, cu 0 puncte în Seriei A, Atletico Alexandria începe cu stângul acest sezon competițional și are nevoie urgent de un șoc.