18 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

handbal alexandria

Handbaliştii alexăndreni au pierdut din nou

Handbaliştii alexăndreni au pierdut toate partidele pe care le-au jucat în acest an atât în deplasare, cât şi acasă. Cu un asemenea bilanț nu e de mirare că echipa alexăndreană ocupă ultima poziție a clasamentului Diviziei A la handbal.

O nouă înfrângere pentru handbaliştii din Alexandria. Aceştia n-au reuşit să câştige nici măcar o partidă în acest sezon, iar tensiunea din vestiar îşi spune cuvântul.

După trei înfrângeri consecutive în debutul campionatului Diviziei A la handbal masculin, ACS Atletico Alexandria a făcut un nou pas greşit. De această dată în deplasare, cu o adversară care avea tot 3 înfrângeri în acest sezon, Știința Municipal Bacău.

Aşa se face că elevii lui Liviu Candidatu au pierdut în faţa celor din Bacău după un meci modest, scorul final fiind de 42 la 28 (19 – 11 la pauză). Din păcate, în urma acestui nou eşec, echipa alexăndreană se îngroapă în subsolul clasamentului. Mai mult decât atât, rămâne singura echipă care n-a reușit să adune până acum nici măcar un punct.

Clasament Divizia A – Seria 1

clasament-handbal