12 aprilie 2024

TR News

Stiri din Teleorman

sporting rosiori

Steaua face egal cu Sporting Roșiori

Steaua 2 și Sporting Roșiori au recuperat etapa „de odihnă” din 8 octombrie. La acea dată, steliștii au profitat de pauza de campionat în Liga 1 pentru a trimite jucătorii într-un cantonament alături de „echipa mare”.

Meciul disputat astăzi pe stadionul Electromagnetica din București s-a încheiat la egalitate cu scorul de 1-1.

Deși nu au obținut decât un singur punct, roșiorenii le-au predat steliștilor o adevărată lecție de fotbal. Echipa lui Cristi Negru a dominat în mod covârșitor jocul prin atacuri repetate în careul steliștilor.

MM și Pintilii, suporteri la meciul roșiorenilor

Spectacolul din teren a suferit la capitolul audiență însă printre puținii spectatori și-au făcut prezența și două nume „mari” . Sub privirile lui Mihai Stoica și ale lui Pintilii, teleormănenii au evoluat într-o formă extraordinară amenințând în mod repetat apărarea adversă.

Prima repriză a meciului a debutat cu o acțiune a Sportingului. Ștefănescu putea deschide scorul în urma unei combinații de pase frumos lucrată cu Urîtu. Până la finalul primelor 45 de minute tot Ștefănescu a fost cel care a continuat să preseze careul steliștilor. Aceștia au avut o replică prin Enceanu nefinalizată însă cu gol.

Prima modificare pe tabela de marcaj a survenit în cea de-a doua repriză, în minutul 74. Roșiorenii, prin Vîlcică, vor zgudui bara stelistă. Mingea ricoșează, iar Lătea reușește să înscrie printr-o lovitură cu latul piciorului.

Steaua egalează din penalty

Imediat după înscrierea golului, Sporting mai are o ocazie importantă de a majora scorul, însă Cercel șutează pe deasupra porții. Oboseala își spune cuvântul, Ciubuc greșește în careu și faultează, iar Stelei i se acordă lovitura de la 11 metri. Enceanu execută cu succes, iar scorul devine egal.

Roșiorenii continuă să atace până la final însa scorul rămâne neschimbat, 1-1.

În urma acestui rezultat, Steaua acumulează 11 puncte după 8 meciuri și urcă pe locul 7 în clasament, în timp ce Sporting Roșiori avansează pe locul 3, cu 14 puncte. Echipa roșioreană se află la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, Flacăra Moreni.

clasament-liga-a-3-a