18 ianuarie 2021

TR News

Stiri din Teleorman

Victorie pentru baschetbalistele teleormănene

Victorie de moral pentru baschetbalistele teleormănene

Echipa teleormăneneană de baschet feminin a reușit prima victorie din acest sezon. După un început dezastrus de campionat, 3 înfrângeri în tot atâtea meciuri, fetele lui Mădălin Piperea au întâlnit cel mai slab adversar din actualul campionat și s-au răzbunat.

Teleormănencele au reuşit să se impună lejer pe ”propriul teren” (meciul s-a jucat în sala Rapid din București) cu scorul de 88 la 51 împotriva mult mai modestei echipe ACS BC Sirius Tg Mures. Aceasta este prima victorie a CSBT Alexandria în noul sezon competițional.

Jocul a fost tranșat încă din prima reprizăclasament-baschet

Fetele lui Mădălin Piperea au tranşat jocul încă din prima parte, intrând la pauză cu un avans de 9 puncte, 41 la 32. În partea a doua a meciului diferenţa a crescut, iar la finalul partidei tabela de marcaj a indicat victoria clară a alexăndrencelor.

Cea mai bună jucătoare din lotul nostru a fost alexăndreanca Alina Chivu. Aceasta a reușit 21 puncte, 4 recuperări, 6 pase decisive și 3 intercepții. O altă jucătoare care a înclinat balanţa în favoarea CSBT a fost americanca Shanita Arnold. Cele 18 puncte reușite, 3 recuperări, 7 assisturi și o intercepție au făcut ca partida să pară ușoară pentru fanii alexăndreni.

În acest sezon, CSBT Alexandria are o singură victorie şi 3 înfrângeri, ocupând astfel penultima poziție a clasamentului.

Pentru alexăndrence urmează un meci de foc. Acestea au de jucat o restanță împotriva celor din Târgoviște. Meciul este programat pentru data de 26 octombrie.